Matbokning inför konsert

Så här bokar du mat

Bestäm först var du vill sitta, på Parkett (vån -1) eller Mingel (vån +1), samt välj knapp för vilken veckodag du vill komma t ex Mingel (vån +1) måndag-lördag. Därefter letar du upp önskat datum i kalendern, väljer mat och eventuella tillval och slutför din bokning. Dryck beställs på plats! När du genomfört bokningen får du en bekräftelse via mail.

Om du inte hittar din föreställning i kalendern kan det vara för att vi inte hunnit lägga ut detta datum ännu. Vi strävar efter att ha öppnat bokningen minst en månad innan föreställningen.
Vid barnföreställningar samt vissa externa föreställningar behöver du inte förboka, du hittar då information vid aktuellt datum i kalendern (“Inga förbokningar denna dag”). Ibland är endast en våning öppen, då hittar du ingen kalenderpost om du gått in på en stängd våning i steg 1. De dagar vi håller öppet är Parkettvåningens servering alltid öppen.

Om någon i sällskapet har en allergi ber vi denne i första hand att välja ett menyalternativ som denne kan äta. Detta på grund av att vi har ett begränsat kök och få möjligheter till att göra ändringar i befintliga rätter.

Fördelen med att göra en matbokning är att vi då samtidigt reserverar ett bord till dig och ditt sällskap och du är säker på att din favoriträtt finns där för dig när du kommer. Du bokar mat i förväg så att allt finns klart att betalas och avhämtas i cafékassan på valt plan när du anländer. Vi rekommenderar dig att du gör din matbokning i god tid för att bli garanterad en plats, dock senast 24 timmar före önskad ankomst vid konsert må-lör (senast förbokningsbara tid är en timme före konsert). Matbokning till söndagskonserter görs senast fredagar kl.12.00. Önskar du endast dryck/fika/snacks är du välkommen att handla vid ankomst. Det finns alltid ett visst antal ej förbokningsbara bord för drop-in, men kom i tid!