Beställ matpaket Berwald med fri hemkörning

Vi på Bar och Café Berwald vill hjälpa till i tider som dessa, nu erbjuder vi hemkörning av färdiglagade matlådor. Du kan boka sex portioner av vår hemlagade mat (totalt sex portioner två+två+två rätter) som vi levererar kostnadsfritt inom tullarna samt till Solna/Sundbyberg/Bromma. Maten levereras till din port i våra godkända cateringkylbilar. Självklart följer vi Folkhälsomyndighetens riktlinjer och rekommendationer. Tipsa gärna en granne när du bokar så slår du ett slag för miljön också eftersom vi då kan samleverera! <3

VILKET GENSVAR ni har gett oss. Härligt med alla glada tillrop och tacksamhet! Vi sommarpausar nu matlådorna och kommer tillbaka igen v.34 som är tredje veckan i augusti. Bokningen öppnar senast i början av augusti!

MATPAKET BERWALD v.34  

Två portioner

Två portioner

Två portioner …

Alla rätter är PORTIONSFÖRPACKADE och levereras kalla. Enklast är att värma rätterna i mikrovågsugn.

Boka senast MÅNDAG för leverans TORSDAG samma vecka. Har du frågor går det bra att ringa oss på 08-51 48 48 80 alternativt mejla till info@elwingcatering.se

BETALNING: Betalning görs via en betallänk som vi skickar till dig på SMS. När du klickat på länken kommer du till den sida där du snabbt och säkert fyller i dina kortuppgifter.

BEKRÄFTELSE: Vi bekräftar din beställning när vi mottagit din betalning.

VILLKOR FÖR ERBJUDANDET

  • Minsta antal för ovanstående är sex portioner/leveranstillfälle.
  • Tillval kan endast bokas i samband med köp av matpaket.
  • Bokning görs senast måndag kl.17.00 för leverans torsdag samma vecka.
  • Utkörning sker normalt torsdagar, vi meddelar dig en ungefärlig tid för leverans senast en dag före.
  • Fri hemköring inom tullarna/Solna/Sundbyberg/Bromma. Leverans utanför dessa områden offereras.

#MAT&FIKATILLVÅRDEN

Ge tillbaka – för oss känns det självklart att hjälpa där vi kan. Häng med och hjälp oss att hjälpa! Stötta oss på Elwing & Co. Catering samtidigt som du stöttar vården. Du som vill vara med swishar 100 kronor till oss (använd QR-koden eller swisha till 1234 578 670) . Vi lagar en härlig mat- eller fikalåda och levererar den sedan till sjukhus i Stockholm vi har kontakt med. Du är med och gör skillnad, uppmuntrar någon i vården och ger energi att kämpa vidare.

För företag & institutioner som vill bidra
Gör en bankgiroinsättning till BG 5770-8117 (Elwing & Co. i Stockholm AB)
Ta sedan kontakt med oss via mail på info@elwingcatering.se med uppgifter om vilka ni är så kommer ett kvitto på insättningen med vändande post.